ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Ζιντάν αφήνει στον πάγκο τον Μπενζεμά"

"Ο Ζιντάν αφήνει στον πάγκο τον Μπενζεμά"
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

"Marca" και "AS" αποκάλυψαν την ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν για τον τελικό Champions League της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ.

Τα δύο μεγαλύτερα αθλητικά ΜΜΕ της Ισπανίας, οι μαδριλένικες "Marca" και "AS", με ρεπορτάζ των ιστοσελίδων τους πριν από μερικές ώρες, αποκαλύπτουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν καταστάλλαξε στην ενδεκάδα του τελικού Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να κάνει την έκπληξη και να αφήνει εκτός τον βασικό επιθετικό των "μερένγκες", Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Στη θέση του, πλαισιώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα βρεθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ίσκο να διευθύνει το παιχνίδι των "μερένγκες" πίσω από τους δύο επιθετικούς, σε ένα γνώριμο φέτος 4-3-1-2.

Λίγο αργότερα, πάντως, η "Marca" μετέδωσε ότι ο Ζιντάν θα παίξει κανονικά με το "BBC" στην επίθεση και τον Ίσκο να κάθεται στον πάγκο.

Στο τέρμα θα καθίσει ο Κέιλορ Νάβας, δεξιά θα βρεθεί ο Ντάνι Καρβαχάλ, το κέντρο των στόπερ θα απαρτίζεται από Σέρχιο Ράμος και Ράφα Βαράν, ενώ αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Μαρσέλο. Τέλος, η τριπλέτα του κέντρου θα παραμείνει απαράλλαχτη με τους Καζεμίρο, Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ