ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Βαράν και η "πόρτα" στον Μουρίνιο

Ο Βαράν και η "πόρτα" στον Μουρίνιο

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του, την επιθυμία του Ζοζέ Μουρίνιο να τον πάρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας τους λόγους που αποφάσισε να ρίξει... άκυρο.

Κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, το όνομα του Ραφαέλ Βαράν βρέθηκε ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αποτέλεσε "διακαή πόθο" του Ζοζέ Μουρίνιο.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες του "Special One" ο Βαράν αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Ο Γάλλος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο " Canal +" και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση των "Κόκκινων Διαβόλων".

"Το έχω πει πολλές φορές πως νιώθω όμορφα στη Μαδρίτη. Δεν είναι εύκολο να πεις όχι στον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως έπρεπε να ζυγίσω τα θετικά και τα αρνητικά μίας ενδεχόμενης αποχώρησης. Είμαστε άνδρες και είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις", υποστήριξε ο 23χρονος διεθνής άσος.

Ο Βαράν βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2011, μετρώντας 153 συμμετοχές με 6 γκολ και 3 ασίστ. Την περυσινή σεζόν ο 23χρονος στόπερ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Euro 2016. Όμως, τη φετινή σεζόν αναμένεται να αποκτήσει εκ νέου ρόλο πρωταγωνιστή στους "μερένγκες", καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ