ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο τσακωμός με Τόρες και η πρόκληση του Ρονάλντο

Ο τσακωμός με Τόρες και η πρόκληση του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε το "Βιθέντε Καλδερόν" με χειρονομία μετά από το γκολ του Ίσκο και τσακώθηκε με τον Φερνάντο Τόρες, γελώντας ειρωνικά (video).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρωταγωνιστής με τον τρόπο του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο στο "Βιθέντε Καλδερόν", έστω κι αν αυτό δεν συνέβη για τα γκολ του, όπως στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε άκρως εριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση, ειδικά μετά από το γκολ που σημείωσε ο Ίσκο και το οποίο -θεωρητικά- κλείδωσε την πρόκριση των "μερένγκες", μετά από ένα ανησυχητικό πρώτο 40λεπτο, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Κατά τους πανηγυρισμούς με τον Ισπανό συμπαίκτη του, ο Ρονάλντο με τον δείκτη του χεριού του κάλεσε τους φιλάθλους των "ροχιμπλάνκος" να... ησυχάσουν.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, χαμογελούσε ειρωνικά προς τον Φερνάντο Τόρες και ο Ισπανός εκνευρίστηκε και τον έσπρωξε, με συνέπεια αμφότεροι να πουν δύο...λογάκια.

Κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του, πάντως, το κοινό του "Καλδερόν" αποδοκίμαζε έντονα τον άνθρωπο που ουσιαστικά "σκότωσε" την ομάδα τους με τα τρία γκολ στον πρώτο αγώνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ