ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο συνάντησε το παιδί, του οποίου έσωσε τη ζωή

Ο Ρονάλντο συνάντησε το παιδί, του οποίου έσωσε τη ζωή

Ένας μικρός Πολωνός φίλαθλος επισκέφθηκε τον σωτήρα του, Κριστιάνο Ρονάλντο, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρσοβία. (VIDEO)

Η κοινωνική προσφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αδιαπραγμάτευτη και ο Πορτογάλος προσπαθεί να βοηθήσει και να μοιράσει χαμόγελα με κάθε ευκαιρία.

Είτε εμπράκτως με χρήματα είτε με απλές χειρονομίες, ο τρεις φορές κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" προσπαθεί να είναι πάντοτε παρών και το ταξίδι του στην Πολωνία ήταν μία τέτοια περίσταση.

Ήταν Νοέμβριος του 2013, όταν ο Ρονάλντο σημείωνε χατ τρικ κόντρα στη Σουηδία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Στο τρίτο τέρμα, ένα μικρό παιδί που νοσηλευόταν στη Βαρσοβία, ακούει τις φωνές του τηλεσχολιαστή και ξυπνάει από το κώμα στο οποίο είχε πέσει, όταν το χτύπησε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο τρεις μήνες νωρίτερα.

Όταν ο Ρονάλντο έμαθε την ιστορία του Ντάβιντ Πάβλατσικ, πλήρωσε τα έξοδα ώστε αυτός και η οικογένειά του να βρεθούν στη Μαδρίτη τον Μάρτιο του 2014 και να παρακολουθήσουν στα VIP τον αγώνα της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Ακολούθως, τον βρήκε στους διαδρόμους του γηπέδου και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο Ρονάλντο συνάντησε το παιδί, του οποίου έσωσε τη ζωή

Δύο χρόνια αργότερα, ήταν η σειρά του Ρονάλντο να βρεθεί στην "έδρα" του μικρού Πολωνού φίλου του, για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λέγκια στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Ο Ντάβιντ δεν έχασε την ευκαιρία και μαζί με την οικογένειά του έκαναν ταξίδι έξι ωρών για να φτάσουν οδικώς στη Βαρσοβία και να συναντήσουν ξανά τον Πορτογάλο στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ενημέρωσε και η Ρεάλ μέσω ανακοίνωσης.

Δείτε το VIDEO της συνάντησης:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ