ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στο 81ο λεπτό και τον έσπρωξε στην πλάτη την ώρα που αποχωρούσε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. (PHOTOS)

O Kριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στο 60ο λεπτό του Clasico με τη Μπαρτσελόνα και στο 80' με υπέροχο δεξί σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντάς την μπροστά στο σκορ με 2-1 εκείνη την στιγμή. Μάλιστα, πανηγύρισε με τρόπο ιδιαίτερο, αφού έβγαλε την φανέλα του και την έδειξε στους φίλους των Καταλανών, όπως έκανε την περσινή σεζόν ο Λιονέλ Μέσι στο "Μπερναμπέου".

Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος έμεινε στο χορτάρι μόλις 21 λεπτά, αφού ελάχιστα μετά το γκολ του αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ρικάρντο ντε Μπρούγος είδε θέατρο στο πέσιμο του CR7 στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Ο Ρονάλντο δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έσπρωξε στην πλάτη τον διαιτητή, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως αναμένεται να υπάρξει βαριά τιμωρία για τον Ρονάλντο, ο οποίος δεδομένα θα απουσιάσει από τον δεύτερο τελικό του Super Cup μετά και την αποβολή του.

Το θέμα είναι τι ποινή θα του επιβληθεί για την ενέργειά του, αφού φέρεται να κινδυνεύει βάσει καταστατικού από 4 μέχρι 12 αγωνιστικές τιμωρία, ενώ ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα: "Μόλις έδειξα την κόκκινη κάρτα, ο παίκτης με έσπρωξε ελαφρά, δείχνοντάς μου την δυσαρέσκειά του".

Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία
Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία
Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ