ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο κατηγορεί τους παίκτες της Θέλτα για "βαλιτσάκια"

Ο Ρονάλντο κατηγορεί τους παίκτες της Θέλτα για "βαλιτσάκια"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε mind games προς τους παίκτες της Θέλτα στην αναμέτρηση που έδωσε προβάδισμα τίτλου στη Ρεάλ, κατηγορώντας τους εν ώρα αγώνα ότι "τα πήραν" από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 της Θέλτα στο Βίγκο, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας, ωστόσο για να τα καταφέρει, χρησιμοποίησε θεμιτά και... αθέμιτα, ψυχολογικά μέσα, όπως αποκαλύπτει η παρακάμερα του αγώνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκ των πρωταγωνιστών αυτής της διαδικασίας, στην προσπάθεια να "παίξει" με το μυαλό των αντιπάλων του. Για να το καταφέρει αυτό, χρησιμοποίησε τα... βαλιτσάκια, κατηγορώντας τους παίκτες των γηπεδούχων ότι έλαβαν χρήματα για να παίξουν ανταγωνιστικά.

Οι "βαλίτσες" ("maletín") ουσιαστικά αποτελούν νόμιμη πριμοδότηση προς μία ομάδα από μία άλλη τρίτη για να νικήσει και δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στη διάρκεια του αγώνα στο "Μπαλαΐδος", ο Πορτογάλος κατηγορούσε τον Γκουστάβο Καμπράλ ότι έγινε αποδέκτης τέτοιων χρημάτων, προφανώς από την Μπαρτσελόνα. "Βαλίτσα. Εσύ. Πολλά λεφτά", έλεγε ο αρχισκόρερ της Ρεάλ, όπως αποδεικνύουν και πλάνα του "Movistar+".

Στο βίντεο φαίνονται και οι αντιδράσεις του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν έκρυβε τα συναισθήματά του σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα και δη όταν αποβλήθηκε ο Ιάγκο Άσπας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ