ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο "έσωσε" θαυμαστή του

Ο Ρονάλντο "έσωσε" θαυμαστή του

Θαυμαστής του Ρονάλντο βρήκε τον τρόπο κι έφτασε κοντά στο ίνδαλμά του. Διαβάστε το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες (6/12) στο "Santiago Bernabeu".

Μπροστά σε περίεργο περιστατικό βρέθηκε χθες (6/12) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την αποχώρησή του απ' το "Santiago Bernabeu". Φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο κι έφτασε μια "ανάσα" απ' το πούλμαν της ομάδας.

Εκείνη τη στιγμή, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί για την επιστροφή στο προπονητικό κέντρο. Βέβαια, μερικές κραυγές τον σταμάτησαν, μιας και η ασφάλεια του σταδίου κράτησε τον νεαρό μακριά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οπαδός των "μερένγκες" φώναζε: "Κριστιάνο, σε παρακαλώ". Εκείνος έσπευσε κατευθείαν στο σημείο και ηρέμησε τον θαυμαστή, ο οποίος είδε από κοντά το ίνδαλμΆ του.

Ο Ρονάλντο "έσωσε" θαυμαστή του

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιθετικός της Ρεάλ έδειξε καλή συμπεριφορά σε υποστηρικτή. Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουαλία για το Euro 2016 ο Κριστιάνο αγκάλιασε νεαρό, ο οποίος τον πλησίασε πριν την έναρξη του αγώνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ