ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο επιστρέφει με Θέλτα στις 27 Αυγούστου

Ο Ρονάλντο επιστρέφει με Θέλτα στις 27 Αυγούστου
2016 GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει τις ημέρες για να επιστρέψει στα γήπεδα. Το Σάββατο, 27 Αυγούστου, φαίνεται αυτή την στιγμή ως η μέρα που θα επανεμφανιστεί, σύμφωνα με την Marca.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει τις ημέρες για να επιστρέψει στα γήπεδα. Το Σάββατο, 27 Αυγούστου, φαίνεται αυτή την στιγμή ως η μέρα που θα επανεμφανιστεί, σύμφωνα με την Marca. Στην επίσκεψη της Θέλτα στο Santiago Bernabeu, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της σεζόν.

Η αποθεραπεία που κάνει, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία, είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν αρκεί για να επιστρέψει στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, σε μια μόνο εβδομάδα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Anoeta).

Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, θα μπορούσε να είναι παρών στην πρεμιέρα , αλλά συζητώντας με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αποφάσισαν από κοινού να μην ληφθεί το ρίσκο. Έτσι κι αλλιώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο εργάζεται τόσο στο γήπεδο το πρωί, μαζί με Πέπ και Κοεντράο, όσο και στο σπίτι του το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ