ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ράμος τα... πήρε με τον Μόντριτς επειδή έκανε fair play

From left, Real Madrid's Isco, Cristiano Ronaldo, Jese Rodriguez, Luka Modric and Sergio Ramos attend a training session at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, May 27, 2016. The Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid will be held at the San Siro stadium on Saturday, May 28. (AP Photo/Manu Fernandez)
From left, Real Madrid's Isco, Cristiano Ronaldo, Jese Rodriguez, Luka Modric and Sergio Ramos attend a training session at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, May 27, 2016. The Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid will be held at the San Siro stadium on Saturday, May 28. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σέρχιο Ράμος επιτέθηκε στον Λούκα Μόντριτς στον αγώνα της Ρεάλ με τη Λα Κορούνια, διότι ο Κροάτης έκανε fair play σε τραυματισμό αντιπάλου (video).

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ", ωστόσο είχε και έναν αρνητικό πρωταγωνιστή, τον Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός των "μερένγκες" αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα για 23η φορά στην καριέρα του, ωστόσο θα έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα νωρίτερα, όταν επιτέθηκε σε έναν αντίπαλο, μετά από μία γενικευμένη διαφωνία που άρχισε λόγω... fair play.

Η ένταση στην αναμέτρηση άρχισε να κορυφώνεται όταν ο Ντάνι Καρβαχάλ βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Λουιζίνιο. Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε, ωστόσο οι Γαλιθιάνοι συνέχισαν τον αγώνα, χωρίς να εφαρμόσουν το fair play.

Όταν λίγο αργότερα βρέθηκε στο έδαφος ο Ζακαριά Μπακαλί για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρισκόταν στα πόδια του Ράμος. Ο Ισπανός δεν έδειχνε διατεθειμένος να σταματήσει το παιχνίδι, παρά τις εκκλήσεις τόσο των αντιπάλων, που του έδειχναν τον τραυματισμένο συμπαίκτη τους, όσο και του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αντ' αυτού, έκανε ένα νόημα με το δάχτυλο, ειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσει, και στη συνέχεια έβγαλε πάσα στον Λούκα Μόντριτς. Στη συνέχεια, έκανε κίνηση στη μεγάλη περιοχή, περιμένοντας σέντρα από τον Κροάτη μέσο. Αυτός, από την πλευρά του, βλέποντας τους πάντες να έχουν σταματήσει (πλην του Ράμος), αποφάσισε να πετάξει την μπάλα πλάγιο.

Ο Ράμος εκνευρίστηκε από τη στάση του συμπαίκτη του και έτρεξε προς το μέρος του, λέγοντας "συνέχισε". Ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων τον ακολούθησαν για να του διαμαρτυρηθούν και κάπως έτσι άρχισαν οι αψιμαχίες, στις οποίες ο Ράμος έπιασε με το χέρι του το πρόσωπο του Φαμπιάν Σερ και τον πέταξε στο έδαφος.

Η ένταση κλιμακώθηκε, οι παίκτες της Ρεάλ απομάκρυναν τον Ράμος και τότε ο αρχηγός των "μερένγκες" βρήκε την ευκαιρία να τα ψάλει στον Μόντριτς επειδή έκανε fair play. Για καλή... τύχη του Κροάτη, ο διαιτητής διέκοψε την κουβέντα για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ράμος.

Όλη η φάση καταγράφηκε από την παρακάμερα του τηλεοπτικού σταθμού "Movistar", που παρουσίασε το περιστατικό στη βραδινή αθλητική εκπομπή της Δευτέρας "El Dia Despues".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ