ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ράμος ισοφάρισε τα γκολ του Ρομπέρτο Κάρλος

Football Soccer - Napoli v Real Madrid - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - San Paolo stadium, Naples, Italy - 07/03/17 - Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Napoli.  REUTERS/Ciro De Luca
Football Soccer - Napoli v Real Madrid - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - San Paolo stadium, Naples, Italy - 07/03/17 - Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Napoli. REUTERS/Ciro De Luca REUTERS

Ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε τα γκολ του Ρομπέρτο Κάρλος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποια απόσταση τον χωρίζει από τον κορυφαίο αμυντικό - σκόρερ. Μόλις κάτω από τρεις παίκτες στη λίστα με τους σκόρερ των "μερένγκες" για τη φετινή σεζόν.

Ο Σέρχιο Ράμος φημίζεται για το γεγονός ότι αποτελεί έναν κορυφαίο κεντρικό αμυντικό - σκόρερ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και ένα ακόμη επίτευγμά του έρχεται για να το αποδείξει.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης (7/3) απέναντι στη Νάπολι, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 στην Ιταλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, ο Ισπανός έφτασε τα 68 γκολ του Ρομπέρτο Κάρλος και κατ' επέκταση την τρίτη θέση στη λίστα με τους αμυντικούς - σκόρερ της μαδριλένικης ομάδας.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ των "μερένγκες" ήταν επίσης εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι, χάρη στο εκπληκτικό αριστερό πόδι του, και το ότι ο Ισπανός άγγιξε τον εν λόγω αριθμό αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα.

Όσον αφορά στις δύο πρώτες θέσεις στη σχετική κατάταξη, η απόσταση που χωρίζει τον 30χρονο είναι τεράστια και θα πρόκειται περί θαύματος αν φτάσει έστω στη δεύτερη. Συγκεκριμένα, στην πρώτη βρίσκεται ο Πίρι με 172, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ την περίοδο 1963 - 1982, και στη δεύτερη ο Ιέρο με 127, που αγωνιζόταν στους "μερένγκες" την περίοδο 1989 - 2003.

Μάλιστα, ο Ράμος έφτασε τα 10 γκολ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ των Μαδριλένων, πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο (25), Καρίμ Μπενζεμά (15), Άλβαρο Μοράτα (13).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ