ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Πέρεθ συνάντησε τον πατέρα του Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και του πατέρα και ατζέντη του Νειμάρ.

Μπορεί ο πατέρας του Νεϊμάρ να δήλωσε ότι το μέλλον του γιου του είναι στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ωστόσο, οι φήμες για πιθανή μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού δεν έχουν τελειωμό.

Πιο συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη "UOL" κάνει λόγο για συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και του πατέρα του Νεϊμάρ με σκοπό να βρουν τρόπο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρώτες επαφές των δύο πλευρών έχουν ήδη πραγματοποιηθεί χωρίς, όμως, να υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφη, μιας και η Παρί έχει τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις για να αποδεσμεύσει τον Βραζιλάνο.

Επιπλέον, η "UOL" αποκάλυψε ότι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν ήδη έρθει σε επαφή με συγγενείς του Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα του και αναρρώνει από τον τραυματισμό στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Η " MARCA", από την πλευρά της, ενημέρωσε χθες ότι στη Ρεάλ είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το Βραζιλιάνο και το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Αν υπάρξει ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους, οι "μερένγκες" θα κάνουν σχεδόν το αδύνατο για να τον φέρουν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ