ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ισπανός έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από τη διοίκηση των "μερένγκες".

Όσοι περίμεναν πρόωρο διαζύγιο του Ράφα Μπενίτεθ με τη Ρεάλ μετά την " τεσσάρα" από τη Μπαρτσελόνα στο Clasico διαψεύστηκαν καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθάρισε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (23/11) πως η διοίκηση εξακολουθεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μαδριλένο τεχνικό και τον θεωρεί ως τον πλέον κατάλληλο για να ξαναβάλει την ομάδα στις ράγες τις επιτυχιών.

"Καλό βράδυ σε όλους. Είχαμε διοικητικό συμβούλιο και αναλύσαμε την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πως ο Ράφα Μπενίτεθ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη μας. Είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε για τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του.

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Μόλις άρχισε να δουλεύει εδώ και είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως θα κερδίσει πολλούς τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των "μερένγκες", για να συνεχίσει λέγοντας:

"Μαδριλίστας, καταλαβαίνω το θυμό όλων σας μετά από αυτό που έγινε το Σάββατο αλλά ζητώ την υποστήριξή σας. Χρειαζόμαστε τώρα την υποστήριξή σας, περισσότερο από ποτέ.

Είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι όπως είδε ο κόσμος αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Η ήττα δεν είχε να κάνει με τη συμπεριφορά των παικτών μας, απλά πολλά πράγματα πήγαν άσχημα, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την αφοσίωση των παικτών στην ομάδα.

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Αυτή η ομάδα υποφέρει από τον Ιανουάριο. Ο Μπενίτεθ έχει το δύσκολο έργο να την ξαναφτιάξει αλλά χρειάζεται την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας. Ο Ράφα είναι ο εκλεκτός για να φέρει επιτυχία στην ομάδα που υποφέρει από τον Ιανουάριο.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από τον προεδρικό θώκο, μετά από την σχετική απαίτηση μερίδας οπαδών κατά τη διάρκεια του Clasico( φώναζαν συνθήματα που τον προέτρεπαν να το κάνει), ο Πέρεθ αποκρίθηκε:

"Νέος πρόεδρος; Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για εκλογές. Ξέρω ότι υπάρχει εκστρατεία εναντίον μου, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να φύγω. Το "Φλορεντίνο παραιτήσου" ήταν ένα σύνθημα που ξεκίνησε από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Αυτό το βίαιο γκρουπ δεν έχει θέση πλέον στο Bernabeu.

Οι εφημερίδες γράφουν πολλά ψέματα. Λένε ότι έχω μεγάλη επιρροή στην ομάδα και στον προπονητή. Όλα αυτά είναι ψέματα".

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Ο 68χρονος παράγοντας διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά το "εγώ ή ο Μπενίτεθ" που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου πως ειπώθηκε από τα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πέρεθ να απαντάει:

"Είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν έχω ιδέα από που βγαίνουν όλα αυτά. Ποτέ δεν μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι με αυτόν τον προπονητή δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Ο Κριστιάνο είναι καλό παιδί.

Ο προπονητής έχει απόλυτη δύναμη. Όλοι οι προπονητές επί της δικής μου προεδρίας είχαν αυτονομία.

Κανείς στο διοικητικό συμβούλιο δεν πρότεινε να φύγει ο Ράφα. Υπήρχε ομοφωνία σε αυτό. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν δύο μήνες, χρειάζονται χρονο.

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Από τις αναφορές του δεν ξέφυγε πάντως και η "αιώνια αντίπαλος" της Ρεάλ, με τον Πέρεθ να δηλώνει με νόημα: "Δεν είδα να υπάρχει η ίδια φρενίτιδα στα μίντια όταν έχανε η Μπαρτσελόνα από Θέλτα και Μπιλμπάο. Στη Ρεάλ υπάρχει περισσότερη κριτική.

Υπάρχουν άλλωστε δημοσιογράφοι που έχουν έναν μόνο στόχο: να καταστρέψουν τη Ρεάλ με κατασκευασμένα δημοσιεύματα και ψέματα".

Για να ολοκληρώσει τη συνέντευξη-στήριξη προς τον Ράφα Μπενίτεθ λέγοντας: "Έχω βαρεθεί όλη αυτή την κριτική και πάνω απ'όλα τα ψέματα. Ποτέ δεν δείπνησα με τον πρόεδρο της Παρί ή τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για να πουλήσω τον Κριστιάνο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, το είπα ξεκάθαρα. Τον προσλάβαμε για να μας οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες και πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει".

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενίτεθ βρίσκεται μόλις πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και στα 16 επίσημα ματς που έχει κοουτσάρει τους Μαδριλένους μετράει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, οι οποίες ήρθαν στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ