ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Πέρεθ δεν ήθελε τον Κασίγιας"

"Ο Πέρεθ δεν ήθελε τον Κασίγιας"

Μπορεί ο Ίκερ Κασίγιας ουσιαστικά να μην τα έβαλε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όμως οι γονείς του το έκαναν με ονόματα και διευθύνσεις.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκαναν οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας στον ισπανικό Τύπο την Κυριακή. Ο πατέρας του αποκάλυψε ουσιαστικά το παρασκήνιο της σχέσης του πορτιέρο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ η μητέρα του αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο φέρθηκαν στο γιο της.

Ο πατέρας του Ίκερ Κασίγιας τόνισε πως το πρόβλημα ξεκίνησε από το 2009. Τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να φέρει στο Μπερναμπέου τον Μπουφόν.

Από την πλευρά της η μητέρα του Ισπανού τερματοφύλακα τόνισε: "Τον έβλεπα να υποφέρει για πολλά χρόνια. Ο Φλορεντίνο τον έσπρωχνε προς την έξοδο επειδή ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Του φέρονταν με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους παίκτες και είχε μεγάλη ψυχολογική πίεση.

Η Πόρτο είναι μια ομάδα τρίτης κατηγορίας για κάποιον του επιπέδου του Ίκερ. Ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν γίνεται να τελειώσει την καριέρα του στην Πόρτο. Θα μπορούσε να πάει όπου ήθελε και δεν θα με ενοχλούσε εάν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα γιατί είναι κύριοι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ