ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Νάβας στηρίζει εμπράκτως τα παιδιά με καρκίνο

Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas waves to his fans after the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas waves to his fans after the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κέιλορ Νάβας ξύρισε το κεφάλι του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από τη Ρεάλ, όχι για να πανηγυρίσει, αλλά για να στείλει μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

Σε μία συμβολική, όσο και συγκινητική πράξη προχώρησε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Κέιλορ Νάβας, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο Κοσταρικανός διεθνής ξύρισε το κεφάλι του προς τιμήν των παιδιών που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και που οι θεραπείες τους έχουν στερήσει τα μαλλιά τους.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, μάλιστα, έστειλε και σχετικό μήνυμα μέσα από τη σελίδα του στο facebook, που το συνόδευσε με μία φωτογραφία του με το νέο look.

"Δόξα τω Θεώ, πρωταθλητές! Αυτός ο τίτλος αφιερώνεται στην οικογένειά μου και σε όλα τα παιδιά που υποβάλλονται σε πολύ δυνατές θεραπείες και χάνουν τα μαλλιά τους. Εύχομαι δύναμη στις οικογένειές τους, πολύ πίστη ότι ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει. Ζήτω η Ρεάλ και ευχές σε όλους", ήταν το μήνυμα του Νάβας.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ