ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στον Τζέραρντ

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στον Τζέραρντ
© EPA

Ο Στίβεν Τζέραρντ αναφέρει στην αυτοβιογραφία του πως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τον συμπάθησε ποτέ στο διάστημα της συνύπαρξής τους στη Λίβερπουλ και ο Ισπανός τεχνικός πήρε θέση απέναντι στις "κατηγορίες" του πρώην αρχηγού των "κόκκινων". Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Δεν νομίζω ότι ο Ράφα Μπενίτεθ με συμπαθούσε ως άτομο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, όμως αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μιλήσω σε όλους τους πρώην προπονητές μου στη Λίβερπουλ.

Εκτός από τον Ράφα", ήταν μερικές από τις φαρμακερές ατάκες του Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στον Ράφα Μπενίτεθ μέσω της αυτοβιογραφίας του (αποσπάσματα της οποίας έβγαλε στη δημοσιότητα η "Daily Mail") και όπως ήταν λογικό ο Μαδριλένος τεχνικός δεν άργησε να τοποθετηθεί.

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στον Τζέραρντ
© AFP/GETTY IMAGES

Στίβεν Τζέραρντ και Ράφα Μπενίτεθ συζητούν κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League του 2005 που βρήκε τη Λίβερπουλ να θριαμβεύει επί της Μίλαν με συγκλονιστική ανατροπή και να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο

"Διάβασα όσα έχει παραθέσει για μένα και πιστεύω πως είναι λάθος", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση, για να συμπληρώσει:

"Από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχω για αυτόν, αλλά και για τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της, νομίζω πως είναι καλύτερα να το αφήσω να περάσει. Έβγαλε ένα βιβλίο και τώρα είμαι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό πουλάει".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ