ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στο γιουχάισμα της εξέδρας

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στο γιουχάισμα της εξέδρας

Οι οπαδοί της Ρεάλ δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το "φτωχό" 1-0 επί της Γρανάδα και αποδοκίμασαν στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον Ράφα Μπενίτεθ να δίνει πάντως την απάντησή του απέναντι στο απαιτητικό κοινό των "μερένγκες".

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε ένα γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 55ο λεπτό αλλά και μία λανθασμένη ακύρωση γκολ της Χετάφε στο 20ο λεπτό για να πάρει την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα , και το γεγονός αυτό δεν ικανοποίησε καθόλου τους οπαδούς της που μετά το τελευταίο σφύριγμα ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες με στόχο τον Ράφα Μπενίτεθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε τον... αδιάφορο απέναντι στη συμπεριφορά της εξέδρας και στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να μπαίνουν οι βαθμοί στο σακούλι της ομάδας έστω και αν δεν συνοδεύονται από το επιθυμητό θέαμα.

Ο Μπενίτεθ "απάντησε" στο γιουχάισμα της εξέδρας

"Ξεκαθαρίζω πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σνόμπαρε καθόλου τη Γρανάδα και αποκρούω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις κατηγορίες για έλλειψη σεβασμού", δήλωσε αρχικά ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε:

"Τα σφυρίγματα της εξέδρας; Όταν νικώ είμαι χαρούμενος επειδή βλέπω τη θετική πλευρά των τριών πόντων. Είναι αλήθεια πως οι οπαδοί δεν θέλουν μόνο να νικάμε αλλά και να παίζουμε καλά, αλλά προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με το να νικάω, θα έχουμε χρόνο για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας".

Ρεάλ - Γρανάδα 1-0

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ