ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μόντριτς απέρριψε πρόταση-μαμούθ απ' την Κίνα

Ο Μόντριτς απέρριψε πρόταση-μαμούθ απ' την Κίνα

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Λούκα Μόντριτς αρνήθηκε πρόταση-μαμούθ το περασμένο καλοκαίρι από κινεζική ομάδα, καθώς προτίμησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε το ιλιγγιώδες ποσό.

Την Τρίτη (18/10) η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λούκα Μόντριτς μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με παράλληλη γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του Κροάτη άσου.

Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" απ' το 2012 και σε περίπτωση που ολοκληρώσει το νέο τετραετές συμβόλαιό του, θα κλείσει 8 χρόνια στη Μαδρίτη. Στα χρόνια της παρουσίας του στη Ρεάλ, ο Μόντριτς έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League και μία το Copa del Rey, με τον ίδιο να μετρά μέχρι σήμερα 180 συμμετοχές με 11 γκολ.

Παρ' όλα αυτά, το προηγούμενο καλοκαίρι ο Κροάτης βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της " Marca", ομάδα απ' την Κίνα, η οποία δεν κατονομάζεται, του προσέφερε 15.000.000 ευρώ για συμβόλαιο 4 ετών.

Όμως, ο Μόντριτς εμφανίστηκε αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο, παρά το γεγονός πως οι Κινέζοι ανέβασαν την πρότασή τους μέχρι και στα 20.000.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανανέωσε ο Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ