ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μόντριτς απέκρυψε ποσά μέσω εταιρείας στο Λουξεμβούργο!

Ο Μόντριτς απέκρυψε ποσά μέσω εταιρείας στο Λουξεμβούργο!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Mundo", ο Λούκα Μόντριτς μετέφερε τα δικαιώματα της εικόνας του στο Λουξεμβούργο προκειμένου να γλιτώσει την υψηλή φορολογία της Ισπανίας.

Ακόμα ένα όνομα ποδοσφαιριστή προστέθηκε στη λίστα, αφού σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα " El Mundo" κι ο Λούκα Μόντριτς είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής που αποκάλυψαν 12 μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Το ρεπορτάζ της "El Mundo" αναφέρει πως ο Κροάτης μέσος χρησιμοποίησε μία εταιρεία στο Λουξεμβούργο, μαζί με τη σύζυγό του, Βάνια προκειμένου να γλιτώσουν την υψηλή φορολογία της Ισπανίας. Ο φορολογικός δείκτης στο Λουξεμβούργο είναι σχεδόν μηδενικός, αφού βρίσκεται μόλις στο 1% επί του εισοδήματος, σε αντίθεση με την Ισπανία που βρίσκεται στα επίπεδα του 30%, ενώ για τους υψηλόμισθους αγγίζει το 51%!

Ο Μόντριτς απέκρυψε ποσά μέσω εταιρείας στο Λουξεμβούργο!

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο διάστημα 2012-14. Η εταιρεία που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 31χρονος μέσος των "μερένγκες" είναι η "SARL", η οποία είχε αρχικά κεφάλαιο 3.600.000 ευρώ, όμως μέσα σε δύο χρόνια είχε αύξηση εσόδων ύψους 2.400.000 ευρώ. Εκείνη την περίοδο, ο Μόντριτς "καρπωνόταν" περίπου 1.500.000 απ' την Nike για τα δικαιώματα της εικόνας του, όμως, παρ' όλα αυτά, δεν δήλωσε κάποιο εισόδημα μέσω διαφημίσεων στην Ισπανική Εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοεντράο και Πέπε στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής
ΒΟΜΒΑ: Μουρίνιο και Ρονάλντο μπλεγμένοι σε φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ