ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο κρυφός διάλογος Πέρεθ-Κριστιάνο και η ατάκα Μουρίνιο

Ο κρυφός διάλογος Πέρεθ-Κριστιάνο και η ατάκα Μουρίνιο

Τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε τι διαμείφθηκε μεταξύ Πέρεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι των δύο ανδρών. Μουρίνιο: "Εάν είναι στενοχωρημένος και παίζει έτσι, όλα μια χαρά"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "έπεσε πάνω" στον Φλορεντίνο Πέρεθ στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφησης της πρώτης ομάδας της Ρεάλ που έλαβε χώρα στο Βαλβεμπέμπας αργά το βράδυ της Πέμπτης, και όλοι αναρωτήθηκαν τι κουβέντες αντάλλαξαν οι δύο άνδρες στα λίγα δευτερόλεπτα που μίλησαν μεταξύ τους.

Το μυστήριο δεν είναι όμως πια... μυστήριο, χάρη στον τηλεοπτικό σταθμό "Deportes Cuatro", ο οποίος έβαλε ειδικούς να διαβάσουν τα χείλη των δύο ανδρών και αποκάλυψε το μυστικό τους.

"Είσαι πιο ευτυχισμένος ή όχι;", ήταν η φράση που βγήκε από τα χείλη του Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον Ρονάλντο να του καθησυχάζει λέγοντάς του "Καλά, όλα καλά".

Ο κρυφός διάλογος Πέρεθ-Κριστιάνο και η ατάκα Μουρίνιο

Φυσικά, για το περιβόητο θέμα της "ευτυχίας" του Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φρόντισε να "προστατέψει" απόλυτα τον παίκτη του:

" Εάν είναι στενοχωρημένος και παίζει όπως παίζει, τέλεια. Κάποιες φορές παίζει καλύτερα και κάποιες χειρότερα.

Δεν μπορεί να είναι καθοριστικός σε όλα τα ματς αλλά μας βοηθάει πάντα. Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους.Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για πράγματα που δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία", τόνισε ο "special one" και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι το θέμα Ρονάλντο δημιουργήθηκε τεχνηέντως από εσάς τους δημοσιογράφους επειδή για 15 ημέρες ο Τύπος δεν είχε τίποτα να γράψει, από τη στιγμή που και τα διεθνή ματς δεν είχαν μεγάλες συγκινήσεις

Ο Κριστιάνο σας έδωσε την ευκαιριά να έχετε 15 φανταστικές ημέρες. Αυτές πέρασαν. Τώρα ο Ρονάλντο χρειάζεται ηρεμία για να παίξε ποδόσφαιρο, το οποίο είναι αυτό που του αρέσει.

Ο κόσμος στο Μπερναμπέου πρέπει να αξιολογεί την εμφάνισή του πάνω στο χορτάρι και τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή ο Ρονάλντο έχει ανάγκη μόνο να διασκεδάσει και αν παίξει άσχημα, θα τον αντικασταστήσω.

Εγώ είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και το μόνο μου μέλημα είναι να παίζει καλά η Ρεάλ. Αδιαφορώ για όλα τα άλλα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ