ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O Κριστιάνο θέλει pasillo από την Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Cristiano Ronaldo poses with his second best player of the tournament trophy after the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo poses with his second best player of the tournament trophy after the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι θα επιθυμούσε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να σχηματίσουν pasillo σε αυτούς της Ρεάλ κατά το επερχόμενο ισπανικό "clásico".

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ως είθισται στην Ισπανία, περιμένει από τον επόμενο αντίπαλό της εντός των συνόρων έναν pasillo, έναν διάδρομο δηλαδή όπου οι αντίπαλοι παίκτες θα χειροκροτούν τους "μερένγκες", επειδή κατέκτησαν έναν τίτλο.

Μόνο που ο επόμενος αγώνας τους είναι το "clásico" με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη (23/12, 14:00) για την 17η αγωνιστική της La Liga. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του από το Αμπού Ντάμπι - λίγο μετά τον τελικό - υποστήριξε ότι θα ήθελε οι "μπλαουγκράνα" συνάδελφοί να σχηματίσουν pasillo και να αποθεώσουν τους "μερένγκες"

"Θα ήταν πολύ όμορφο και θα ήθελα η Μπαρτσελόνα να μας κάνει pasillo. Μακάρι να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα και μείνουμε "ζωντανοί" στο πρωτάθλημα", υποστήριξε ο Πορτογάλος "σταρ". Θα το κάνει η Μπαρτσελόνα; Η απάντηση το επόμενο Σάββατο.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ