ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον καλύτερο προπονητή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον καλύτερο προπονητή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο προπονητή για το 2016 και εξέφρασε την άποψη του για το ποιος ήταν ο κορυφαίος!

Η ψηφοφορία για τον FIFA World Coach για το 2016. Ο νικητής θα βγει μέσα μια συνδυαστική ψηφοφορία στην οποία το 50% θα προκύψει από την επιλογή όλων των αρχηγών και των προπονητών των εθνικών συγκροτημάτων σε όλο τον κόσμο.

Το άλλο 50% θα προκύψει, το μισό από μια on line ψηφοφορία και το άλλο μισό από την επιλογή 200 επιλεγμένων εκπροσώπων του Τύπου.

Οι υποψήφιοι για τον τίτλο είναι οι Κλάουντιο Ρανιέρι (Λέστερ), Φερνάντο Σάντος (εθνική Πορτογαλίας), Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν / Μάντσεστερ Σίτι), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ), Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Μαουρίσιο Ποτσετίνο (Τότεναμ), Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο), Ντιντιέ Ντεσάμπ (εθνική Γαλλίας) και Κρις Κόουλμαν (Ουαλία).

Ζητήθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να να πάρει θέση για τον ποιο θεωρεί καλύτερο προπονητή με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να μην κρύβει την προτίμηση του. "Είναι απλό και φυσικά είναι οι προπονητές αφού αμφότεροι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο και Φερνάντο Σάντος έκαναν τρομερή δουλειά. Τώρα εάν με ρωτάτε ας αρχηγό της Εθνικής ομάδας τι θα ψήφιζα τότε θα σας πω.

Θεωρώ ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν κάνει καλή δουλειά στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν δύσκολο το γεγονός ότι πέρσι κατακτήσαμε το Champions League. Ωστόσο, θεωρώ ακόμα πιο δύσκολο το να κατακτήσει κάποιος το EURO με την Πορτογαλία. Άρα θα ψήφιζα τον Σάντος. Η σχέση μου είναι εξαιρετική και με τους δύο και είμαι σίγουρος ότι εάν ήταν στη θέση μου θα ψήφιζαν με τον ίδιο τρόπο" τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ