ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κριστιάνο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του εβδομάδες πριν τον τελικό

Real Madrid's Cristiano Ronaldo waits to come back on after treatment for an injury during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo waits to come back on after treatment for an injury during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να προκάλεσε "σεισμό" με τη δήλωση - προπομπό αποχώρησής του από τη Ρεάλ μετά τον τελικό του Champions League, αλλά οι συμπαίκτες του γνώριζαν ήδη την πρόθεση του Πορτογάλου.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης έχει "επισκιάσει" την ενδεχόμενη αντίστοιχη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος προκάλεσε "σεισμό" με τη δήλωσή του λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του τελικού στο Κιέβο και την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League, υποσχέθηκε να μιλήσει μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά τα γεγονότα με τον "Ζιζού" τον... πρόλαβαν.

Μπορεί η υφήλιος να εξεπλάγη από τη "βόμβα" του Πορτογάλου, ο Σέρχιο Ράμος να του άσκησε δριμύτατη κριτική για το timing της δήλωσης, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα "μερένγκες" αποδυτήρια γνώριζαν την πρόθεσή του.

Δεν έκρυβε τις τελευταίες εβδομάδες ότι η κατάσταση στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, δεν του ήταν πλέον υποφερτή. Πολλοί συμπαίκτες του, όπως υποστηρίζει η "Marca", θεωρούν ότι θα φύγει κι ότι ο τελικός με τη Λίβερπουλ ήταν το τελευταίο του ματς με τη Ρεάλ.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρεται στην ισπανική εφημερίδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένει κλήση για νέο συμβόλαιο, ωστόσο τέτοια διάθεση δεν έχει διαπιστωθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ