ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κασίγιας, η μνήμη ελέφαντα και η... ΑΕΚ

Ο Κασίγιας, η μνήμη ελέφαντα και η... ΑΕΚ

Ο Ίκερ Κασίγιας αποδέχτηκε την πρόκληση Ισπανών δημοσιογράφων και του Φερνάντο Ιέρο, ενθυμούμενος αποτελέσματα παρελθόντων αγώνων της Ρεάλ, ανάμεσά τους και το 3-3 με την ΑΕΚ. (VIDEO)

Ισπανοί δημοσιογράφοι και ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο, έβαλαν δύσκολα στον Ίκερ Κασίγιας, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει από τίποτα.

Ο τερματοφύλακας των "μερένγκες" αποδέχτηκε το τεστ μνήμης στο Μαρόκο όπου βρίσκεται η ομάδα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το τεστ είχε ως εξής: Ο Κασίγιας άκουγε ημερομηνίες και ονόματα αντίπαλων χωρίς να προσδιορίζεται η διοργάνωση και απαντούσε με το σκορ, αλλά και τους σκόρερ!

Στο 3:30 του βίντεο που ακολουθεί, ακούστε τον Ίκερ να ρωτάται για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ρεάλ στο Champions League, στην Αθήνα και να μην αστοχεί στην απάντηση. "ΑΕΚ Ατένας, πρέπει να είναι τρες -τρες (3-3)". Εξάλλου όπως είπε ο ίδιος μετά τη λήξη της επιτυχούς δοκιμασίας: "Θυμάμαι το 98% των παιχνιδιών", με τον Φερνάντο Ιέρο να αναφωνεί: "Είναι η wikipedia".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ