ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κ. Ρονάλντο "ψηφίζει" Ζιντάν!

Ο Κ. Ρονάλντο "ψηφίζει" Ζιντάν!

Την επιθυμία του να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν, εξέφρασε δημόσια ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ράφα Μπενίτεθ άντεξε μόλις μήνες στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας από τους λόγους της βραχύβιας παραμονής του στο "Bernabeu" ήταν σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και οι άσχημες σχέσεις του με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντως σε καμία περίπτωση όσον αφορά στο ζευγάρι Κριστιάνο Ρονάλντο-Ζινεντίν Ζιντάν, με τον "Ζιζού" να έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς πόντους εκτίμησης από τους ποδοσφαιριστές των "μερένγκες" και τον CR7 να φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει δημόσια την παραμονή του.

Ο Κ. Ρονάλντο "ψηφίζει" Ζιντάν!

"Είμαστε πολύ καλά μαζί του. Ξέρουμε ότι ακόμα είναι σε φάση προσαρμογής αλλά τα πράγματα πάνε γρήγορα καλά και είμαι χαρούμενος για εκείνον.

Τον θαύμαζα ως ποδοσφαιριστή και τώρα ως προπονητή. Θα μου άρεσε να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των "μερένγκες", ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις μετοχές του Ζιντάν ενόψει των συζητήσεών του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ