ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κ.Ρονάλντο αποδίδει τα εύσημα στον Ζιντάν

Ο Κ.Ρονάλντο αποδίδει τα εύσημα στον Ζιντάν

Την άποψη ότι η άφιξη του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο βελτίωσε την εικόνα της Ρεάλ και βοήθησε τον ίδιο να έχει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναμφισβήτητα το 2016 θα είναι μία χρονιά που θα θυμάται για πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού μέσα σε διάστημα δύο μηνών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης τόσο σε συλλογικό (Champions League) όσο και σε εθνικό επίπεδο (Euro 2016). Όπως μάλιστα παραδέχτηκε, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει πολλά για αυτή την εντυπωσιακή σεζόν του όσον αφορά σε συγκομιδή τίτλων δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν, που ανέλαβε μεσούσης της περασμένης σεζόν το τιμόνι των Μαδριλένων.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά πέρυσι αλλά το φινάλε ήταν ευτυχές. Πιστεύω ότι βελτιώθηκαν τα πάντα με την έλευση του Ζιντάν. Κατακτήσαμε το Champions League και εγώ ήμουν κορυφαίος σκόρερ και αυτή ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου.

Ο Κ.Ρονάλντο αποδίδει τα εύσημα στον Ζιντάν

Κοιτάζοντας μόνο τα τρόπαια ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Κατέκτησα επίσης με την Πορτογαλία το Euro 2016 που ήταν μία τεράστια επιτυχία για μένα", τόνισε με δηλώσεις του ο τρις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος ερωτηθείς για το γεγονός ότι διεκδικεί φέτος την τέταρτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του (είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει το βραβείο), είπε:

"Είναι προνόμιο να είμαι υποψήφιος μαζί με τους Μπέιλ και Γκριεζμάν και να διεκδικώ αυτό το βραβείο. Από τότε που θεσπίστηκε αυτό το βραβείο είμαι πάντα εκεί ενώ έχω αναδειχτεί τρεις φορές νικητής. Αυτό σημαίνει πως είχα μία σπουδαία σεζόν, όχι μόνο ατομικά αλλά και με τις ομάδες μου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ