ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κ.Ρονάλντο "απάντησε" στον Πικέ!

Ο Κ.Ρονάλντο "απάντησε" στον Πικέ!

Ο Ζεράρ Πικέ άφησε αιχμές για τον "εύκολο" τρόπο με τον οποίο κατέκτησε περυσι το Champions League η Ρεάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχασε την ευκαιρία να του δώσει "πληρωμένη" απάντηση.

"Εύκολη φάση ομίλων. Στους '16' την 3η ομάδα της Ιταλίας, στα προημιτελικά την 8η της Γερμανίας και στα ημιτελικά την 4η της Αγγλίας. Με τη ρεβάνς στην έδρα μας".

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που έδωσε στο Twitter και σε ερώτηση αναφορικα με την κατάκτηση του 11ου Champions League από την Ρεάλ, θέλοντας προφανώς να... μειώσει την αξία του τροπαίου για τους Μαδριλένους.

Πάνω σε αυτή την τοποθέτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από "παρότρυνση" των δημοσιογράφων στο περιθώριο τ ης βράβευσής του από την UEFA ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν 2015-16 και φρόντισε να "απαντήσει" καταλλήλως στον Καταλανό σέντερ μπακ.

"Λοιπόν, δεν πρόκειται να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να πω στον Πικέ είναι ότι μπορεί να δει το tweet μου με μία πολύ όμορφη φωτογραφία". Την παρακάτω φωτογραφία...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ