ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ικάρντι πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

O επιθετικός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, είναι ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την ''Corriere dello Sport''. Ποια η ρήτρα του Αργεντινού επιθετικού.

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί προ πολλού, με το Champions League να αποτελεί τον μοναδικό στόχο για φέτος.

Η προεργασία για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές υποθέσεις έχει άρχισει, με την επιθετική γραμμή των ''μερένγκες'' να αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει σκέψεις φυγής, ενώ οι θέσεις των Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά θεωρούνται εξίσου αβέβαιες.

Ένα από τα ονόματα που θεωρούνται υποψήφια για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης είναι αυτό του επιθετικού της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ''Corriere dello Sport''.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ για να φέρουν στο Santiago Bernabeu τον 24χρονο φορ.

Ο Ικάρντι έχει ξεχωρίσει στη φετινή Ίντερ, καθώς σε 20 αναμετρήσεις στη Serie A έχει πετύχει 18 γκολ. Στο Μιλάνο βρίσκεται από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια έναντι 13.000.000 ευρώ. Αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, Μασία.

Μένει να φανεί αν μετά την Μπαρτσελόνα, έστω και σε επίπεδο ακαδημιών, ο Ικάρντι θα αγωνιστεί στην έτερη ''μεγάλη'' της Ισπανίας, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ