ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο... γεματούλης Ρονάλντο δεν ξεχνάει τις ντρίμπλες του

Ο... γεματούλης Ρονάλντο δεν ξεχνάει τις ντρίμπλες του

Τι κι αν έχει περάσει τα 40; Τι κι αν είναι πολύ πάνω από 100 κιλά; Ο Ρονάλντο φόρεσε ξανά αθλητική περιβολή και έδειξε πόσο καλά "μιλάει" στην μπάλα (video).

Περίπου 67.000 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης και παλαιμάχων της Ρόμα (νίκη 4-1 της Ρεάλ).

Στην πρώτη ομάδα ανήκαν αστέρες του ποδοσφαίρου όπως ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Λουίς Φίγκο, ο Ραούλ και ο Φερνάντο Μοριέντες, ωστόσο αναπόφευκτα την παράσταση έκλεψε ένας βετεράνος με πιο... ειδικό βάρος. Ο λόγος φυσικά για τον Ρονάλντο, το "φαινόμενο", ο οποίος αγωνίστηκε μόλις για 33 λεπτά, αφού ο υποθυρεοειδισμός έχει βλάψει τη φυσική κατάστασή του.

Ο... γεματούλης Ρονάλντο δεν ξεχνάει τις ντρίμπλες του

Παρ' όλα αυτά, σε αυτό το διάστημα έδειξε τι είναι ικανός να κάνει τώρα στα 40 του και όντας πάνω από 100 κιλά, αλλά -κυρίως- επιβεβαιώνει το τι μπορούσε να κάνει... τότε, όταν μεσουρανούσε στο ποδόσφαιρο, κατέχοντας τον τίτλο του κορυφαίου επιθετικού του κόσμου.

Δείτε στο βίντεο το κοντρόλ, το "χάιδεμα" στην μπάλα, ορισμένα από τα "ψαλίδια" με τα οποία απέφευγε αντιπάλους και κάποιες πάσες για γκολ, στοιχεία που χαρακτήριζαν το παιχνίδι του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ