ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O Ασένσιο εκτός αποστολής λόγω ξυρισμένων ποδιών!

Real Madrid's Marco Asensio, centre, controls the ball past Levante defenders during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marco Asensio, centre, controls the ball past Levante defenders during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Μάρκο Ασένσιο απουσιάζει από την αναμέτρηση της Ρεάλ με το ΑΠΟΕΛ, καθώς ένα σπυράκι που έβγαλε κατά το ξύρισμα των ποδιών του, του προκάλεσε μόλυνση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χαμογέλασε αμήχανα όταν κλήθηκε να εξηγήσει το λόγο της απουσίας του Μάρκο Ασένσιο από την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ με το ΑΠΟΕΛ (13/9, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Κι αυτό γιατί ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός πλάνων του Γάλλου τεχνικού των "μερένγκες" για έναν ασυνήθιστο λόγο. Καθώς ξύριζε τα πόδια του έβγαλε ένα σπυράκι, το οποίο του προκάλεσε μόλυνση.

Μπορεί, ασφαλώς να μην κινδυνεύει η ζωή του Ασένσιο, αλλά είναι πάγια τακτική του Ζιντάν να αποκλείει του ποδοσφαιριστές του από ένα ματς, εάν συντρέχουν ακόμη και προληπτικοί λόγοι (το σπυράκι τον ενοχλούσε ακόμη και στο φόρεμα των καλτσών).

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ