ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μίτσελ και Κλοπ υποψήφιοι για Ρεάλ

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match Real Madrid CF vs FC Schalke 04 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 10, 2015.     AFP PHOTO/ GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match Real Madrid CF vs FC Schalke 04 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 10, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να βλέπει το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι "μερένγκες" έχουν έτοιμη τη λίστα σε περίπτωση που ο Ιταλός, αποχωρήσει. Κι ο Μίτσελ, στους υποψηφίους.

Μία λίστα με πέντε υποψήφιους αντικαταστάτες του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, επεξεργάζονται οι διοικούντες των "μερένγκες", σύμφωνα με την "AS", με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, να περιλαμβάνεται σ' αυτή.

Ο "άνθρωπος του προέδρου"

Το πρώτο σενάριο, απαντά στην προαγωγή του Ζινεντίν Ζιντάν. Με ελάχιστη εμπειρία και χωρίς... δίπλωμα μέχρι το Μάιο (τότε είναι οι εξετάσεις). Στην Καστίγια φέτος, ξέρει καλά τη Ρεάλ, την έζησε ως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι.

Ο "μόνιμα υποψήφιος"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ήταν υποψήφιος για αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο. Είναι και πιο βολικός. Το συμβόλαιο του Αντσελότι με τη Ρεάλ και του Λεβ με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λήγουν αμφότερα τον Ιούνιο του 2016.

Ο "θριαμβευτής"

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Ντόρτμουντ. Όλοι τον θέλουν. Στη Μαδρίτη, θυμούνται ότι κάποτε για το Champions League, τους "πλήγωσε". Αλλά με τρόπο, επιβλητικό. Θριαμβευτικό. Το 4-1 είναι με bold, στο βιογραφικό του.

Ο "αγαπημένος του Μπερναμπέου"

Όλοι θέλουν να δουν τον Μίτσελ, στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας της Ρεάλ. Χωρίς ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, μπορεί κι αυτός να περιμένει, το ίδιο. Με 129 γκολ σε 560 ματς ως ποδοσφαιριστής, θεωρείται εμβληματική φυσιογνωμία για το "μαδριδίσμο". Ξέρει το "σπίτι", και τις απαιτήσεις αυτού.

Ο "εκλεκτός" του γενικού διευθυντή

Ο Ράφα Μπενίτεθ, αποχωρεί τον Ιούνιο από τη Νάπολι. Η σχέση με τον Ντε Λαουρέντις περνά από χίλια κύματα, στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση. Ο γενικός διευθυντής Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, τον θέλει. Θα είναι αυτού η άποψη, που θα επικρατήσει;

Αντσελότι: "Με βλέπω εδώ με τον Κασίγιας, και του χρόνου"

Την ίδια ώρα, ο Κάρλο Αντσελότι, διασκέδαση τη σεναριολογία για τη διαδοχή του, εκτιμώντας πως η επόμενη σεζόν θα βρει τον ίδιο και τον Ίκερ Κασίγιας, στη Ρεάλ.

"Με βλέπω τη σεζόν που έρχεται, εδώ, μαζί με τον Κασίγιας. Και με όλους, όσους τα πηγαίνουν καλά. Η ερώτηση δεν είναι σημαντική, τώρα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο τί πρέπει να γίνει τώρα."

Μάλιστα, ο Ιταλός άφησε άφωνους του Μαδριλένους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε, εάν θα δει το Μπαρτσελόνα - Βαλένθια, απαντώντας σε χιουμοριστικό ύφος.

"Το Μπαρτσελόνα - Βαλένθια; Θα πάω στον κινηματογράφο"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ