ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νίκος Βέργος: ο εκλεκτός με το νούμερο 9

Νίκος Βέργος: ο εκλεκτός με το νούμερο 9

Η ισπανική Marca κάνει αναφορά στη μετακίνηση του Νίκου Βέργου από τον Ολυμπιακό στην θυγατρική της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο Έλληνας στράικερ είναι ο εκλεκτός της Καστίγια για την θέση "9".

Ο Νίκος Βέργος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Μαδρίτη με τη φανέλα της Καστίγια, θυγατρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ισπανική Marca, που σε δημοσίευμα της τονίζει ότι ο Έλληνας στράικερ είναι ο εκλεκτός της Καστίγια για την θέση "9".

"Με την αποχώρηση των Μαριάνο και Μαγιοράλ, των δύο σπουδαίων πρωταγωνιστών της Καστίγια την περσινή σεζόν, η θυγατρική της Ρεάλ χρειαζόταν ενίσχυση στην θέση "9", προκειμένου να τονώσει την επιθετική της γραμμή. Και ο εκλεκτός, αν και ακόμη η επιχείρηση δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι ο Έλληνας στράικερ Νίκος Βέργος.

Διεθνής με την U-21 της εθνικής Ελλάδας, έπαιξε την περσινή σεζόν στην Έλτσε και πέτυχε 3 γκολ σε 12 ματς. Ανήκει στον Ολυμπιακό και η επικείμενη συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του στην Καστίγια.

Μια βοήθεια για να συντροφεύσει τον Παραγουανό - θαύμα Σέρχιο Ντίας, που ήταν ο ήρωας του πρώτου αγώνα σκοράροντας δύο τέρματα, το δεύτερο στα τελευταία λεπτά, χαρίζοντας τη νίκη στην θυγατρική της Ρεάλ Μαδρίτης".

Στο συμβόλαιο του δανεισμού του Βέργου από τον Ολυμπιακό στους Μαδριλένους, θα υπάρχει υψηλή ρήτρα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον πείσει τον τεχνικό της ομάδας και Αργεντινό πρώην μέσο της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ