ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέβιλ: "Ο Ρονάλντο 'σφαγιάστηκε' στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ"

Νέβιλ: "Ο Ρονάλντο 'σφαγιάστηκε' στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ"

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε στο "talkSPORT" κι αποκάλυψε πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε τα ηγετικά χαρακτηριστικά που τον κατέστησαν έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Όμως, κατά την άποψη του Γκάρι Νέβιλ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ οφείλει πολλά στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος παραχώρησε συνέντευξη στο "talkSPORT" κι αποκάλυψε πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε ηγετικές αρετές χάρη στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους συμπαίκτες του.

"Δεν έφτασε στο Μάντσεστερ ως ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που θα πάρει την ομάδα πάνω του. Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά και όλο το παιχνίδι της ομάδας στηρίχθηκε σ' αυτόν", ανέφερε ο Νέβιλ αρχικά και συνέχισε:

"Έγινε αυτός που είναι σήμερα χάρη στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Τα πρώτα 2-3 χρόνια ο Κριστιάνο 'σφαγιάστηκε' και ταλαιπωρήθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, αυτό τον βοήθησε να γίνει άνδρας. Ο σύλλογος, ο Άλεξ (σ.σ. Φέργκιουσον) κι οι παίκτες στήριζαν και βοηθούσαν ο ένας στον άλλον. Αν παρατηρήσει κανείς τις εμφανίσεις του στα πρώτα 1-2 χρόνια, την ωριμότητά του και τα φυσικά προσόντα του σε σχέση με την 3η ή την 4η χρονιά θα συνειδητοποιήσει πως υπήρχε τεράστια διαφορά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ