ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέος χλοοτάπητας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Νέος χλοοτάπητας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ο χλοοτάπητας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου άλλαξε και οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν λόγο για ένα "χαλί" πάνω στο οποίο θα παίζουν οι αστέρες της "Βασίλισσας".

Ένας νέος "υβριδικός" χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί εδώ και λίγες μέρες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και ο λόγος για τον οποίον οι Ισπανοί τον χαρακτηρίζουν "υβριδικό" είναι επειδή πρόκειται για μια μίξη φυσικού με συνθετικού γρασιδιού. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε μέσα σε 48ώρς και οι ιθύνοντες της Ρεάλ τονίζουν ότι το γήπεδο θα είναι χαλί σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Το δημοσίευμα της Marca αναφέρει:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ένα "υβριδικό" χορτάρι καθώς είναι μια μίξη φυσικού και τεχνικού χλοοτάπητα. Οι άνθρωποι του γηπέδου έχουν τοποθετήσει τον νέο χλοοτάπητα και είναι έτοιμος για τα ματς 2015-16. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλαμπ πήρε 8.500 τετραγωνικά μέτρα γρασίδι από το Μιλάνο, χωρισμένα σε 23 μέρη τα οποία τοποθετήθηκαν μέσα σε 48ώρες.

Ο τύπος του χορταριού που τοποθετήθηκε για αυτή τη σεζόν στο γήπεδο της Ρεάλ είναι "υβριδικός" με βάση το φυσικό χορτάρι το οποίο αναπτύσσεται φυσιολογικά, μια πρωτοποριακή τεχνική που εφαρμόζεται στα γήπεδα της Ισπανίας.

Στο μέλλον θα μπορεί προσδώσει καλύτερη αντίδραση στο νερό, με μεγαλύτερη ευχέρεια αποστράγγισης και θα βοηθά στο να μην επιβαρύνονται οι ποδοσφαιριστές με τον Πολ Μπούργκες, άνθρωπο της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει ότι θα είναι χαλί: "Η αλλαγή του χλοοτάπητα πάντα είναι δύσκολη. Εξαρτάται από την μεταφορά, εάν έχει φυτευτεί καλά, εάν αναπτύχθηκε καλά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο τη νέα σεζόν. Θα είναι χαλί σε όλα του τα σημεία".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ