ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο "χαστούκι" για Ρεάλ Μαδρίτης

Νέο "χαστούκι" για Ρεάλ Μαδρίτης

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Ρεάλ μετά την απόφαση για αποκλεισμό της στο Copa del Rey και οι Μαδριλένοι δίνουν πίσω τα χρήματα στους οπαδούς τους που αγόρασαν εισιτήριο για τη ρεβάνς με την Κάντιθ.

Η επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ να δώσει χρόνο συμμετοχής στον -τιμωρημένο από την περυσινή σεζόν με τη Βιγιαρεάλ- Ντενίς Τσέρισεβ στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου Ισπανίας με την Κάντιθ συνεχίζει να... κατατρέχει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά ήρθε η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αποκλείσει τους "μερένγκες" από τη συνέχεια του Copa del Rey, κατόπιν ήρθε η απόρριψη της έφεσης των "μερένγκες", ενώ όπως έγινε γνωστό το TAD (Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού) επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την αποπομπή του συλλόγου από τη διοργάνωση.

Νέο "χαστούκι" για Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προσφύγει στο συγκεκριμένο όργανο φιλοδοξώντας να κερδίσει την προληπτική αναστολή εφαρμογής του αποκλεισμού, ενώ απομένει τώρα να δούμε αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα κυνηγήσει την υπόθεση πηγαίνοντας στο CAS (Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο) στη Λωζάνη ή ακόμα και στα τακτικά δικαστήρια.

Νέο "χαστούκι" για Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ αποδέχτηκε την απόφαση

Λίγες ώρες μετά την έκδοση της απόφασης του TAD, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου "η οποία σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας ρεβάνς" και ενημερώνει πως θα ξεκινήσει να επιστρέφει πίσω τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα Ρεάλ-Κάντιθ (ρεβάνς για τους "32" του Copa del Rey) που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Δεκεμβριου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ