ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο συμβόλαιο με 23.000.000 ευρώ ετησίως για Ρονάλντο!

Νέο συμβόλαιο με 23.000.000 ευρώ ετησίως για Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την Sport, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο ως το 2021 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα του αποφέρει 23.000.000 ευρώ ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό (VIDEO).

Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της από το 2009 μέχρι σήμερα. Με την φανέλα αναμένεται να βάλει "τίτλους τέλους" στην καριέρα του, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το κουνάει... ρούπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει κανένα λόγο άλλωστε. Παίζει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι ο πρώτος σε μια ομάδα αστεριών και συν τις άλλοις ετοιμάζεται να υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", ο Πορτογάλος έχει ισχύουσα συμφωνία ως το 2018 με τους Μαδριλένους, παρ' όλα αυτά ετοιμάζεται να υπογράψει επέκτασή για τρία ακόμη χρόνια, μένοντας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" μέχρι το 2021. Ο Χόρχε Μέντες, ο ατζέντης του CR7, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το μέλλον του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Όσο για τα χρήματα που θα λαμβάνει; Κρατηθείτε... Ο Ρονάλντο αναμένεται να εισπράττει 23.000.000 ευρώ ετησίως από την "Βασίλισσα της Ευρώπης" και θα είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ισπανία, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι και μπροστά από τον Νεϊμάρ. Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες ίσως υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο Πορτογάλος έχει βάλει την... τζίφρα του.

Στη Ρεάλ ψάχνουν τον τρόπο για το πώς θα ανακοινώσουν τη νέα συμφωνία και υπάρχουν τρεις εναλλακτικές επιλογές. Μια ανακοίνωση στο Μπερναμπέου παρουσία κόσμου, μια εκδήλωση στην γκαλερί που θα μεταδοθεί στις οθόνες του Μπερναμπέου ή μια συνέντευξη Τύπου. Εν αναμονή, λοιπόν...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ