ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο πενταετές συμβόλαιο ο Ίσκο, με ρήτρα 700.000.000 ευρώ

Real Madrid's Isco celebrates his goal against Manchester United during the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Ίσκο (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Ο Ίσκο υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 6 εκατ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές του, στο αστρονομικό ποσό των 700.000.000 ευρώ η ρήτρα για την αγορά του.

Το καλοκαίρι του 2018 έληγε το συμβόλαιο του Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Ισπανός, ωστόσο, ήδη υπέγραψε νέο πενταετές, σύμφωνα με την "As". Αυτό που εντυπωσιάζει πραγματικά είναι η ρήτρα που μπήκε στο νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φτάνει τα 700.000.000 ευρώ! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 6 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η επισημοποίηση του deal θα σημειωθεί μετά το Super Cup Ισπανίας. Άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ανέφερε: "Δεν υπάρχει παίκτης της πρώτης ομάδας με ρήτρα μικρότερη από 500.000.000 ευρώ.

Στην Καστίγια υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ρήτρα 300 εκατ. ευρώ. Ο Ίσκο ήταν προτεραιότητα για εμάς. Τις επόμενες μέρες θα ακούσετε και άλλα, πολύ θετικά νέα για την ομάδα". Ο Ίσκο πήγε στη Βασίλισσα από τη Μάλαγα, ενώ ακόμα παλαιότερα έπαιζε στην Βαλένθια. Με την Εθνική Ισπανίας μετρά 20 συμμετοχές.

(AP Photo/Boris Grdanoski)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ