ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Γκούτι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Midfielder Jose Maria "Guti" Gutierrez sits before a news conference in Madrid, Sunday, July 25, 2010. 'Guti' is leaving Real Madrid after 15 seasons with the Spanish giant. He scored 86 goals in 542 games for Madrid.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Γκούτι AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Γκούτι υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει στο πόστο του προπονητή της Κ19. Βρέθηκε σε συζητήσεις με τη Μπεσίκτας, αλλά προτίμησε να μείνει στη "Βασίλισσα".

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γκούτι. Ο 41χρονος Ισπανός υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο στη Βασίλισσα, στην οποία θα συνεχίσει ως προπονητής της Κ19. Το όνομά του ακούστηκε μέχρι και για την πρώτη ομάδα, μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ είχε και συζητήσεις με τη Μπεσίκτας για τη θέση του βοηθού προπονητή, προτίμησε ωστόσο να μείνει στην ομάδα που υπηρέτησε ως παίκτης επί σειρά ετών.

Υπενθυμίζεται ότι πόστο στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης ανέλαβαν πρόσφατα και δύο άλλοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, οι Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο. Ο Γκούτι ξεκίνησε να παίζει μπάλα στους "Μερένχες" από το 1986, σε ηλικία 10 ετών, και αποχώρησε το 2010, παίζοντας μία σεζόν στη Μπεσίκτας (2010-2011).

Με την εθνική Ισπανίας έχει αγωνιστεί 13 φορές, έχοντας σημειώσει τρία γκολ.

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ