ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο αυτοκρατορικό συμβόλαιο για Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after Real Madrid won the UEFA Champions League final football match over Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. / AFP / GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after Real Madrid won the UEFA Champions League final football match over Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. / AFP / GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο θα προτείνει, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μέχρι το 2021 θέλουν να κρατήσουν στο "Santiago Bernabeu" τον 31χρονο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ασχολείται και με τα επαγγελματικά του ζητήματα. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, συμφώνησαν, μόλις ο Πορτογάλος επιστρέψει στη Μαδρίτη, να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές και στη συνάντηση που θα έχουν, όπως μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα AS, στις 10 Αυγούστου, παρουσία και του μάνατζερ του 31χρονου σαούπερ σταρ Χόρχε Μέντες, αναμένεται να πέσουν υπογραφές στο συμβόλαιο που θα "δένει" το Ρονάλντο μέχρι το 2020 ή το 2021.

Σύμφωνα με την "AS", η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου είναι το μόνο που μένει να διευκρινιστεί, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάνουν τα 21.000.000 ευρώ, όσα περίπου ορίζει και η τρέχουσα συμφωνία.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Τόσο ο ίδιος, ωστόσο, όσο και η ομάδα δεν προτίθενται να περιμένουν να εκπνεύσει, αλλά πρόκειται σύντομα, είναι ζήτημα ημερών, να επεκτείνουν για αρκετά χρόνια ακόμα τη συνεργασία τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ