ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπροστά σε νέο ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Μπροστά σε νέο ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακόμη ένα ρεκόρ απειλεί η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετρά 39 συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ποια κατέχει το εν λόγω ρεκόρ στην Ισπανία.

Μπροστά σε ακόμη ένα ρεκόρ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συμπλήρωσε 39 συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και πλέον απειλεί την επίδοση της Μπαρτσελόνα.

Τελευταία φορά που οι "μερένγκες" δεν σκόραραν ήταν στις 26 Απριλίου 2016 σε αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι (0-0) για την ημιτελική φάση του Champions League. Εκ τότε ακολούθησαν 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία οι πρωταθλητές Ευρώπης σκόραραν ακατάπαυστα.

Βέβαια, για να φτάσουν στην επίδοση της Μπαρτσελόνα, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να ξεπεράσουν το δικό τους ρεκόρ. Τη σεζόν 2011/12 οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έφτασαν στα 41 παιχνίδια, αλλά η "λευκή" ισοπαλία κόντρα στη Βαλένθια τον Απρίλιο 2012 έβαλε... φρένο στην ξέφρενη πορεία.

Πάντως, αν τελικά συμπληρώσουν 44 αγώνες, τότε θα ισοφαρίσουν την επίδοση των Καταλανών, η οποία κρατά απ' τις μακρινές περιόδους 1942/43 και 1943/44 και είναι η κορυφαία στην Ισπανία. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των παρακάτω αντιπάλων.

Οι πέντε επόμενοι αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης:

Ημερομηνία Διοργάνωση Αγώνας
15/2/17 Champions League Ρεάλ Μαδρίτης - Νάπολι
18/2/17 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
22/2/17 La Liga Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
26/2/17 La Liga Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
1/3/17 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης - Λας Πάλμας
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ