ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Τα στατιστικά μου είναι η απάντηση στην κριτική"

Μπενζεμά: "Τα στατιστικά μου είναι η απάντηση στην κριτική"

Με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε λόγο στην κριτική που του ασκήθηκε τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, έκανε προσέγγιση στο αυριανό (3/12) Clasico.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε σε ισπανικό μέσο, για την κριτική που δέχτηκε απ' τους δημοσιογράφους τους προηγούμενους μήνες. Ακόμα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (3/12).

Αρχικά, τόνισε: " Τα στατιστικά μου είναι η απάντηση. Μπορούν να μου ασκούν κριτική. Είναι μέρος της δουλειάς και της ζωής μου. Γνωρίζω ότι αγωνίζομαι σε μεγάλη ομάδα".

"Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσω τίτλους. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσω τον σύλλογο. Το παραπάνω με ενδιαφέρει περισσότερο απ' την κριτική που μου ασκείται".

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο αυριανό (3/12) Clasico: "Όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και τώρα υπάρχει πίεση. Είναι δύσκολο ματς απέναντι σε εξαιρετική ομάδα. Άρα, γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ