ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Κλασικό τακουνάκι, σαν... γκολ"

Μπενζεμά: "Κλασικό τακουνάκι, σαν... γκολ"

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο -4 από την κορυφή όμως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν χάνει την πίστη του για την κατάκτηση της La Liga. Διαβάστε που στηρίζει τις ελπίδες του αλλά και τι δηλώνει για τη μαγική ασίστ με τακουνάκι στον Κριστιάνο.

"Είναι κρίμα γιατί θέλαμε να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Η επιστροφή του Λούκα Μόντριτς ήταν καλή για μας.

Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται παντά κοντά στην αντίπαλη περιοχή και είναι πολύ σημαντικός για μας.

Μας έλειψε", δήλωσε αρχικά με δηλώσεις του στη "Marca" ο Γάλλος φορ, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά και στην τρομερή ασίστ με τακουνάκι που έδωσε στον Κριστιάνο, στη φάση που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 τη Μπαρτσελόνα.

"Όταν έχεις αυτοπεποίθηση δοκιμάζεις τέτοια πράγματα, ήταν θέμα ενστίκτου. Το καλό πράγμα ήταν πως βρέθηκε εκεί για να σκοράρει ο Κριστιάνο. Η μπάλα πήγε προς τα πίσω και αποδείχτηκε ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.

Ένα τέτοιο τακουνάκι είναι κλασικό, είναι σαν να σκοράρεις ένα γκολ. Είναι εξίσου σημαντικό να βγάζεις μία καλή πάσα προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου", πρόσθεσε ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος στο προηγούμενο ματς με τη Λεβάντε παραλίγο να σκοράρει κάνοντας πλασέ με απίστευτο τακουνάκι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, ο παρτενέρ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ στην επιθετική τριπλέτα των "μερένγκες" δήλωσε: "Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε.

Η Μπάρτσα έχει αρκετά δύσκολα ματς, θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη ενώ υποδέχεται και τη Βαλένθια. Εμείς χρειάζεται να κάνουμε μόνο νίκες και να περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον τίτλο στην Ισπανία και στο Champions League".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ