ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Ζωντανός θρύλος της Ρεάλ ο Κασίγιας"

Μπενίτεθ: "Ζωντανός θρύλος της Ρεάλ ο Κασίγιας"

Ως τον καλύτερο γκολίπερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισει τον Κασίγιας ο Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας ωστόσο πως σέβεται την απόφασή που πήρε να φύγει από το σύλλογο.

"Ο Ίκερ είναι ένας ζωντανός θρύλος στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο κορυφαίος γκολκίπερ στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός ήταν πάντα. Πήρε την απόφασή του να φύγει και να πάει σε άλλο σύλλογο. Ως προπονητής, οφείλω να σεβαστώ την απόφασή του και να του ευχηθώ την καλύτερη δυνατή τύχη.

Πιστεύω ότι θα παραμείνει στις καρδιές όλων των οπαδών της Ρεάλ και από εδώ και πέρα του εύχομαι επιτυχίες και να απολαύσει το διάστημα που θα είναι σε έναν σπουδαίο σύλλογο και σε μία σπουδαία πόλη.

Δεν υπάρχουν πολλά παραπάνω να πω πέρα από το να εκφράσω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για αυτόν", τόνισε ο Ράφα Μπενίτεθ μέσω συνέντευξης που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ ενώ αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε:

"Είναι ένας θεμελιώδης παίκτης για μας. Είναι ωραίο που βρίσκεται πλέον μαζί μας. Συναντώντας τον και αρχίζοντας την ανταλλαγή σκέψεων θα γνωριστούμε καλύτερα ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό του και η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ωφελημένη".

Μπενίτεθ: "Ζωντανός θρύλος της Ρεάλ ο Κασίγιας"

Όσον αφορά στο τι περιμένει να δει από τους "μερένγκες" μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους (βρίσκονται στην τρίτη ημέρα), δήλωσε: "Θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλω να είμαστε μία ομάδα που θα βγαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει το κάθε ματς, η οποία θα παίρνει την πρωτοβουλία, η οποία θα επιτίθεται όπως τα τελευταία χρόνια αλλά ταυτόχρονα θα αμύνεται λίγο καλύτερα.

Εάν πετύχουμε αυτή την ισορροπία θα καταφέρουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε τρόπαια".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ