ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου"

Μπενίτεθ: "Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου"

Η Ρεάλ παρουσίασε επίσημα τον Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου, με τον νέο τεχνικό των Μαδριλένων να εμφανίζεται συγκινημένος και να υπόσχεται πως ο κόσμος θα δει καλό ποδόσφαιρο.

Λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ράφα Μπενίτεθ για να καθήσει στον πάγκο της για τις επόμενες τρεις σεζόν , η Ρεάλ παρουσίασε -διάμέσου του Φλορεντίνο Πέρεθ- τον Μαδριλένο τεχνικό στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μπενίτεθ: "Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου"

"Αγαπητέ Ράφα, καλωσήρθες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρεις τις αξίες αυτού του συλλόγου από τότε που ήσουν παιδί. Είμαστε εδώ με έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο. Έναν προπονητή που εργάζεται σκληρά και ο οποίος θα αξιοποιήσει στο μάξιμουμ την ομάδα.

Ο Μπενίτεθ έχει αναδειχτεί καλύτερος προπονητής της χρονιάς δύο σερί φορές από την UEFA. Ράφα έχεις την καρδιά ενός μαδριλίστα και οι επιθυμίες που βρίσκονται στις καρδιές των οπαδών της Ρεάλ εξαρτώνται από σένα τώρα. Σήμερα ξεκινάμε μία νέα εποχή", δήλωσε ο πρόεδρος των "μερένγκες" Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού, με τον συγκινημένο Ράφα Μπενίτεθ να παίρνει με τη σειρά του το λόγο.

Μπενίτεθ: "Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου"

"Καλωσήρθατε όλοι, είναι για μένα πολύ συγκινητικό που επιστρέφω ξανά σπίτι μου. Είμαι πολύ εργατικός και αναλαμβάνω μία καλή ομάδα. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ό,τι ζητάτε θα γίνει πραγματικότητα.

Είμαι εδώ για να κατακτήσω σημαντικά τρόπαια. Δεν έχω λόγια. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης".

Μπενίτεθ: "Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου"

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος τεχνικός είναι μόλις ο 4ος Μαδριλένος τεχνικός στην ιστορία των "μερένγκες" και ο 10ος στην επί θητείας Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία του συλλόγου, με τον Μπενίτεθ να μετράει μέχρι στιγμής 12 τίτλους στην προπονητική του καριέρα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ