ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Kανείς παίκτης δεν έχει σίγουρη θέση στην Ρεάλ"

Μπενίτεθ: "Kανείς παίκτης δεν έχει σίγουρη θέση στην Ρεάλ"

Αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν είναι ο Ράφα Μπενίτεθ. Διαβάστε δηλώσεις του Ισπανού προπονητή.

Ο Ράφα Μπενίτεθ κάνει τα σχέδια του για την Ρεάλ της νέας σεζόν. Ο Ισπανός προπονητής οργανώνει την προετοιμασία της "Βασίλισσας" έχοντας καθημερινή επαφή με τους παίκτες του. Ο Μπενίτεθ προειδοποίησε τα αστέρια της Ρεάλ ότι κανείς παίκτης δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα του που θα δημιουργήσει για τη νέα σεζόν.

" Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε σε επαφή με τους παίκτες. Συζήτησα μαζί τους για το τι πήγε καλά και τι όχι την περασμένη σεζόν. Τι μπορεί να βελτιωθεί και πως θέλουν να γίνουν τα πράγματα. Όλοι μαζί θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο και για τον καθένα από τους παίκτες.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να προπονούμαστε όλοι μαζί και μετά να αποφασίσουμε. Κανείς από τους παίκτες δεν πιέζει να παίζει σε συγκεκριμένη θέση καθώς δεν έχουμε αποφασίσει το σύστημα της ομάδας ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από τον καθένα.

Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που παίζουν στην Ρεάλ και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο το επίπεδο της ομάδας. Μπορώ να βεβαιώσω τους φιλάθλους μας ότι η Ρεάλ θα είναι ανταγωνιστική και θα φθάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ