ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Η Ρεάλ πλήρωσε τα λάθη της"

Μπενίτεθ: "Η Ρεάλ πλήρωσε τα λάθη της"

Ο Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα έκανε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πληρώσει για κάθε λάθος της, αρνήθηκε όμως να ρίξει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του.

"Κάθε φορά που χάνεις αισθάνεσαι άσχημα και ειδικά απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πληρώσαμε για τα λάθη μας. Κάναμε λάθη και απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μπάρτσα τα πληρώνεις ακριβά", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαδριλένος τεχνικός μετά την εντός έδρας συντριβή των Μαδριλένων στο "Clasico" , για να συνεχίσει:

"Θέλαμε να επιτεθούμε και να ασκήσουμε πίεση ψηλά για να κερδίσουμε μπάλα αλλά δεν απέδωσε το πλάνο. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι που δεν πήγαμε καλά, τώρα ψάχνουμε για ενότητα μέσα στην ομάδα για να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επομενο ματς.

Μπενίτεθ: "Η Ρεάλ πλήρωσε τα λάθη της"

Τώρα πρέπει να προπονηθούμε σκληρά και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ομάδα να συνέλθει γρήγορα. Όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο, ανησυχείς για το πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες.

Μπενίτεθ: "Η Ρεάλ πλήρωσε τα λάθη της"

Στο ημίχρονο ήμασταν θυμωμένοι και στο φινάλε δεν είχαμε τίποτα να πούμε. Δεν θα μιλήσω για έλλειψη επιθυμίας στην ομάδα μου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ