ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Δεν πωλείται ο Ράμος"

Μπενίτεθ: "Δεν πωλείται ο Ράμος"
Ράμος

Ο Ράφα Μπενίτεθ κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να επιτρέψει την πώληση του Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας ότι τον θεωρεί αναπόσπαστο μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποφασισμένος να διατηρήσει τον Σέρχιο Ράμος στο ρόστερ, δηλώνει ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ. Παρά την εκπεφρασμένη επιθυμία του 29χρονου αμυντικού να πάρει μεταγραφή, ο Μπενίτεθ δεν θέλει ούτε να ακούει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

"Πολλά γράφονται και λέγονται για την υπόθεση του Ράμος. Για μένα, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ελέγχει τον εαυτό του, κάνει ότι του ζητάει η ομάδα και εγώ" ανέφερε ο Μπενίτεθ από τη Μελβούρνη, όπου έχει μεταβεί η ομάδα.

Όταν του επισήμαναν ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει, ο Μπενίτεθ σχολίασε ότι "πάνω στο ζήτημα έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρος και είπε ότι θα μείνει (σ.σ. ο Ράμος). Μίλησα μαζί του πολλές ώρες για τις ιδέες και το μέλλον του. Θεωρώ τον Σέρχιο ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, είναι νικητής και χρειαζόμαστε αυτό το χαρακτηριστικό".

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού αμυντικού και εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ