ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: "Θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τότεναμ"

Μπέιλ: "Θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τότεναμ"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν ξεχνάει το εξαετές πέρασμά του από την Τότεναμ, δηλώνοντας πως θα μπορούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου.

Η μετεγγραφή του το περασμένο καλοκαίρι από την Τότεναμ αποτέλεσε το σίριαλ του καλοκαιριού. Το θέμα... σύρθηκε για μήνες με ευτυχή πάντως κατάληξη και τον ίδιο να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με το κόστος της μετακίνησής του να ξεπερνάει τα 90.000.000 ευρώ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, δεν ξεχνάει πάντως τα έξι χρόνια στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και θα μπορούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο ίδιος...

Ο 25χρονος Ουαλός εξτρέμ, ο οποίος σε 203 αγώνες με τα "σπιρούνια" είχε 55 γκολ, εκ των οποίων τα 38 σημειώθηκαν τα δυο τελευταία χρόνια, σχολίασε στο "BT Sport":

"Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στο 'Γουάιτ Χαρτ Λέιν'. Ήταν εκπληκτικές. Η Τότεναμ πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Ελπίζω να με αγαπούν ακόμα οι φίλαθλοι, έστω και αν προχώρησα στην καριέρα μου Λατρεύω τους φίλους των Σπερς. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να επιστρέψω μια μέρα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ