ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ, ο 5ος "γκαλάκτικο" που σκόραρε στο ντεμπούτο του

Μπέιλ, ο 5ος "γκαλάκτικο" που σκόραρε στο ντεμπούτο του

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκόραρε με το... καλημέρα με τη λευκή φανέλα και έγινε ο πέμπτος κατά σειρά από την εποχή των "γκαλάκτικος" που σκοράρει στο ντεμπούτο του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν το 39ο λεπτό της αναμέτρησης στο "Μαδριγάλ", όταν μετά από μία μπαλιά-τρύπα του Μόντριτς και ένα όμορφο γύρισμα του Καρβαχάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και με πλασέ (με το δεξί) από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για τη Ρεάλ, ανοίγοντας παράλληλα τον λογαριασμό τερμάτων του ως παίκτης των Μαδριλένων.

Με το γκολ αυτό, ο Ουαλός έγινε μάλιστα ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης από την εποχή των "galácticos" του Φλορεντίνο Πέρεθ (2000 και μετά) που χρειάστηκε ένα μόλις ματς για να "κουνήσει" τα αντίπαλα δίχτυα, μετά από τους Λουίς Φίγκο, Ρονάλντο, Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώτος χρονικά ήταν ο Φίγκο, που σκόραρε στο πρώτο ματς της σεζόν 2000-01 απέναντι στη Βαλένθια (νίκη εντός έδρας με 2-1), ενώ ακολούθησε ο Ρονάλντο που σκόραρε δις κόντρα στην Αλαβές (5-2) στο ντεμπούτο του, σε λιγότερο μάλιστα από μισή ώρα που αγωνίστηκε.

Ο Μπέκαμ σκόραρε στην πρεμιέρα της σεζόν 2003-04 απέναντι στη Μπέτις (2-1) και είχε μάλιστα και δοκάρι σε εκείνο το ματς ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στη Ρεάλ, βρίσκοντας δίχτυα στην πρεμιέρα της σεζόν 2009-10 απέναντι στη Λα Κορούνια (νίκη με 3-2, σκόραρε με πέναλτι).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ