ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Υπέρ της παραμονής του Ρονάλντο δηλώνει ο Μπέιλ

Υπέρ της παραμονής του Ρονάλντο δηλώνει ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δηλώνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απαραίτητος στην Ρεάλ. Διαβάστε δηλώσεις του.

Την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ επιθυμεί ο Γκάρεθ Μπέιλ, με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρονάλντο, σκέφτεται την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2009.

Αν και ο Ρονάλντο με την φανέλα της Ρεάλ έχει σημειώσει 269 γκολ σε 257 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην Αγγλία. Αντίθετος, στην πιθανότητα να φύγει ο Ρονάλντο από την Ρεάλ δηλώνει ο Μπέιλ.

Ο Ουαλός έχει άριστη συνεργασία με τον Ρονάλντο στο γήπεδο. Χάρις στο γκολ του η Ρεάλ νίκησε την Μπάρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλο Ισπανίας την περασμένη σεζόν ενώ είχε σκοράρει και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο.

Ο Μπέιλ είναι ο παίκτης που έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ στον Ρονάλντο από την στιγμή που ήρθε στην Ρεάλ.

" Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε. Θέλω να τον δω να μείνει στην Ρεάλ. Έχει δείξει τι παγκόσμιας κλάσης παίκτης είναι με τα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του", δήλωσε ο Μπέιλ.

Ο Μπέιλ, σε 56 εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ έχει βάλει 27 γκολ και η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στοίχισε 100 εκατ. ευρώ!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ