ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: "Ήμουν οπαδός της Άρσεναλ"!

Μπέιλ: "Ήμουν οπαδός της Άρσεναλ"!
© AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποκάλυψε πως υποστήριζε τη Άρσεναλ μικρός ενώ κατονόμασε τους δύο παίκτες που τον έκαναν να συμπαθεί τη Ρεάλ. Τι απάντησε στις φήμες περί μεταγραφής του στη Μ. Γιουνάιτεντ.

"Έβλεπα αρκετά τηλεόραση όταν ήμουν παιδί και μου άρεσε να βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχαν τους καλύτερους παίκτες και έπαιζαν το ωραιότερο ποδόσφαιρο. Ήταν πάντα συναρπαστικά τα παιχνίδια τους.

Αυτοί που μου άρεσαν ιδιαίτερα ήταν οι Ζιντάν και Ρονάλντο και ήταν εκπληκτικό να τους βλέπω μαζί και να κάνουν αυτά τα πράγματα πάνω στο χορτάρι.

Νομίζω ότι είναι και ο λόγος που μου άρεσε η Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε ο Μπέιλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", όπου αποκάλυψε επίσης ότι δεν ήταν η Τότεναμ που υποστήριζε μικρός από τις αγγλικές ομάδες αλλά η "μισητή" συμπολίτισσα των "σπιρουνιών", Άρσεναλ!

Μπέιλ: "Ήμουν οπαδός της Άρσεναλ"!

"Μου άρεσε πολύ η Άρσεναλ αλλά όταν πήγα στην Τότεναμ φυσικά μου άρεσαν λιγότερο (γέλια). Θαύμαζα πάντως πραγματικά τους Τιερί Ανρί και Πατρίκ Βιεϊρά. Ήταν εκπληκτικοί".

Ο Ουαλός σούπερ σταρ ανέφερε πως η παρουσία του Λούκα Μόντριτς τον βοήθησε αφάνταστα να προσαρμοστεί στη Ρεάλ λόγω της συνύπαρξής τους στην Τότεναμ για χρόνια, ενώ για τα δύο περισταστικά στα ματς με Βαλένθια και Μεστάγια που ο κόσμος φάνηκε να δυσανασχετεί όταν δεν έδωσε πάσες στον Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε:

"Το μόνο που θυμάμαι ήταν πως πήγαινα προς την εστία και ήθελα να σκοράρω. Και αν είχα σκοράρει κανείς δεν θα είχε πει τίποτα. Όμως δεν τον είδα και θα ήταν δύσκολη πάσα...

Δεν ξέρω ποιός θα έβγαινε νικητής αν κάναμε μία κούρσα εγώ και ο Κριστιάνο. Ο καθένας πιστεύει ότι εκείνος θα ήταν ταχύτερος. Το σίγουρο είναι πως θα ήταν μία ενδιαφέρουσα κούρσα".

Μπέιλ: "Ήμουν οπαδός της Άρσεναλ"!

Ερωτηθείς ακόμα για το αν θεωρεί πιθανό το σενάριο να πάρει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (φουντώνουν τα δημοσιεύματα στο Νησί τα οποιά εμπλέκουν και τον Νταβίντ Ντε Χέα σε ένα τέτοιο deal), ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν υπάρχει θέμα για μένα. Έδωσα πρόσφατα μία συνέντευξη και ξεκαθάρια πως είμαι ευτυχισμένος εδώ. Έχω πολλά χρόνια ακόμα συμβολαίου και περνώ καλά. Κερδίζουμε τρόπαια και θέλω να μείνω εδώ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ